Som om Sten egentligen var mongo.

Jag blir så trött. Varför?

Jag kan inte hjälpa det.

nordeacorone.blogg.se Mitt konto Hjälp Logga ut

Hallå befolkning! Jag vet att ni har saknat mig...fär det har jag. Jag har då varit lite paranoid och upptagen på sista tiden, men nu blir det ändringar som fan! (inte)

Jaaa jag har väl utvecklat en liten förälskelse...men inte så farligt. Ingen beroende-skam-grej, bara Edward Cullen. Jag ska inte tjata, jag lovar!

En dag fick jag frågan: Har du haft på dig den där sen i somras?
Personen som frågade mig svaret ja. Hade hon pekat på det andra bandet hade hon nog blivit lite äcklad. Jag har haft det ett tag nu, om man säger så...

Jag & Fridis har haft kul! Vi har skrivit låtar tillsammans...vi är jättebra! Hon, Johanna och Izzie kommer kanske hem till mig senare idag. Hehe...i alla fall Johanna. Vi shall laga mat...vilket vi säkert är jättebra på. Jag är bra på allt.

En dag sa jag att jag vet allt. Det var igår. Jag börjar tro att jag ljög. Jag vet nämligen inte om jag bör måla om mina naglar eller inte. Borde jag det? För jag vill inte...

Ett kryss är ett kryss när ett kryss blundar eller inte kikar så noga.

Salvia.

Jag känner mig ytterst trött. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken...jag ska ju faktiskt på bio imorgon. Jag frågade min mor: Hur mycket på en skala kommer jag hata mig själv om jag går och kollar på fjortisfilmen? men hon hade inget vetiigt svar, hon sa bara att jag inte skulle hata mig själv alls. Jag shall se den...som jag sa. Mycket sexigt.

Jag har ett kryss på min arm. Det sitter där...jag ritade dit det tidigare idag med en penna. Ännu mer sexigt. Jag känner mig lite annorlunda idag.

Om jag har en sten, och du ger mig en till sten, och jag lägger dem i en ask, hur många korvar blir det? Jag skulle gissa på tre...men jag vet inte riktigt. Helsex.

Jag ska slå dig jättehårt med en sten, sen ska vi gifta oss.

Dagen då jag upplevde något nytt. Det var igår.

Jag och Sara åkte till Leksand igår för att se på Låt den rätte komma in. Så korv kom och hämtade mig och vi åkte till resecentrum. När vi satt där och väntade på bussen skvallrade vi. Jag sa: Har du hört det senaste om korv?  det hade sara inte. Så jag började berätta men kom av mig hela tiden...till slut hade jag glömt vad jag skulle säga. Men det gick fint ändå!
Bussen kom. Vi slog oss ned och svamlade om gamla minnen.

Efter ett tag frågade jag sara hur länge vi behövde åka buss.
-  En timme ungefär...
- NEEEJ! vad har du gjort?? du har lurat mig! jag ska aldrig mer åka buss med dig...faaan!
- haha, men hur lång tid trodde du att det skulle ta?
- jag har väl ingen aning! jag trodde att bussen skulle åka åt andra hållet...

Sen skrattade vi en stund och fortsatte svamla.

När det bara var 10 minuter kvar och jag var som lyckligast sa sara:
-du vet väl att vi har en timmes dötid i leksand sen?

Mot alla odds överlevde jag och det visade sig att sara hade fel angående tiden.
Vi tog oss in på ica där vi kikade på reflex-västar som det stod ica kundpersonal på. Jag tror faktiskt att de var till salu. Sen fick vi båda syn på godis. Hehehehe...vi skulle köpa dumleklubbor, vilket vi var jättebra på! Först slog jag på påsen, sen slog sara mig med påsen, slutligen slog jag ned påsen på golvet och sara sparkade på den. Hehehe...
sen när det var dags att betala hade kassörskan sönder påsen i ena hörnet, så hon frågade mig om jag ville byta den! Men jag kunde inte, vi hade ju faktiskt misshandlat den, så jag sa att det gick bra ändå.

Jag vill inte prata om filmen.

Hehehe....vi snackade skit. skit. Jag lyssnar på skitmusik.

Ja, fast kanske bara lite i smyg!

Det får mig att tänka på när vi (minns ej vilka) var på kupolen! Det var mycket händelserikt! Först satt vi och kikade efter min kusin, så vi kikade åt höger. Självklart satt det ett gäng med turkkillar där som trodde att vi tittade på dem. Så de började fnissa och vinka till oss, traumatiskt! Sen kikade vi åt vänster istället, och vad ser vi?? Jo en gubbe som kikar mycket noga på oss, helt okej. Han hade handen innanför byxorna, och handen var inte precis still. INTE OKEJ!

I fuck you because I find your penis hilarious.

Idag hade jag UV-samtal. Det gick väl ganska bra...tills frankenstein sa (helt seriöst) att jag är mycket lugn, trygg och stabil. Hon sa alltså att jag, jag, och just jag, är stabil! Jag höll på att börja gapskratta. Men jag är bra.

Ibland önskar jag mig befolkning. Det är mycket sällan egentligen...men det händer. Det är därför jag talar om det här. Men jag önskar mig inget just för stunden. Eller kanske lite sten. Men det är mycket möjligt att jag bara är efter idag.

Idag har jag blivit tagen på igen. Den här gången var det mitt ben som blev offret. Men det är mina strumpbyxors fel...de är så skoj! jag vill ta på dem hela tiden! hehe...påtagen.


Ja, jag säger det! kika inte så noga!

Hehehehe....jag kom precis hem från hagafesten..hehhe...jag äger på att dansa med fridis! det blev porrdans utav helvete!
hehe...jag såg fridis i klänning! och jag blottade mig inte en enda gång..jag är bra! det är för övrigt mitt nya bli-beroende-av-uttryck.

jag kände mig otroligt sexig när jag gjorde en lapdance för fridis....det var tider det! hehe...ooh! sen spelade de sexy back! då dansade vi, må du tro..jag är väldigt trött egentligen. det är därför jag skriver så fullkomligt uruselt med massor med hehe hela tiden...men det är lite så jag känner mig. jag känner mig alltså hehe. och jag röker inte.

jag önskar mig ingenting av dig.
 I fuck...fuckfuckfuck.

När jag återigen skapar rubriker bör man inte kika så noga....

Fan!
Jag känner att det är en mycket fin inledning...men det är så jag känner. Fan! Fan för Johanna, Anna, Fridis och grupptryck! Nu är det alltså så att jag ska på Hagafest. Jag vet inte om jag vill...jag antar att det kan bli ganska skoj, men jag har en känsla av att jag kommer tröttna rätt snabbt.

Jag är hemskt ledsen befolkning som känner mig sen tidigare, men jag har slutat med plöötsligt. Jag tror att jag saknar det...jag kanske börjar använda det igen sen när jag känner mig redo. Är ni villiga att vänta? Jag är villig...jag är påtagen! eller jag blev påtagen...hehe..

Idag har Greger fått en bok på sig. Både jag och han fann det lustigt.

Om jag kände någon som hette Ernst skulle jag garanterat hångla upp honom. Ernst för fan! Jag känner ingen som heter Ernst....jag tycket synd om mig själv. Jag tycker synd om dig också bara för att du är ett sådant offer. Haha! Idag kallade jag den halvklene pojken för offer.

Idag jag jag blivit petad på igen! Helt plötsligt kom Sids finger farande och han petade på mig. Annan befolkning skrattade. Jag vet inte riktigt varför, men sen började den halvklene pojken också att peta på mig. Jag utbrast: GARDASIL! men befolkning var mycket efter. Jag kände mig tvungen att vara lite artig mot stackars Sid-gossen så jag frågade honom mycket vänligt: "Tar du Gardasil?" men han ville inte svara...han flinade lite dumt en stund innan jag tröttnade och sa att det var något fel på honom...det är något fel på alla!

Ibland undrar jag om det är någon som orkar följa mina bloggar. Det är ungefär då jag kollar upp statistiken och blir deprimerad. Jag har nämligen inte så många besökare...igår slog jag nytt rekord, 12 personer! Jag kände mig lite stolt där ett tag...

Jag har kramat 42 personer nu.

I fuck you because you give me money for it.
I don't fuck you because I fuck your brother instead. I fuck everyone.

Jag vet inte om befolkning är särskilt insatt i det hela, men allt det där om "i fuck..." kommer från en låt. Men jag och min kääära vän Sara plärpar om texten...men hon är bättre på det så ni kan väl kika på hennes blogg istället! :
http://stensomfan.blogg.se/

Jag gillar inte sten.

När jag såg tillbaka såg jag att jag tappat dig under en sten. Hur känns det?

I don't fuck you because I'm rich and you're ugly.
I don't fuck you because I fuck Greger instead.

Om man söker på Sepé på google kommer det upp en man vid namn Frank Sepe. Vet befolkning när han är född? Jo, den 28 december. Och vem fyller mer år den dagen? jo lilla jag, och vad är jag om inte sepe???  jag är stabil...

Idag har vi haft vilda spekulationer angående Greger (mitt vänstra bröst). Vi tror att han har blivit så sned att man kan linda honom några varv runt både mig och Greger-klonen! Jag blir lite orolig. Men en del befolkning vågar inte spekulera utan säger bara saker i stil med: men jag har inte sett Greger, så jag vet inte!
Tsss...okejdå! alla andra av mina vänner har sett Greger, men herregud! spekulationer, misstankar!  BLI PARANOID FÖR I HELVETE! säg saker som: omg! jag såg Greger vända sig om i ett hörn och flina elakt, och det var då jag blev upplyst om det faktum att Greger är översexuell och brukar våldta småpojkar.
Jag har ingen kontroll över honom längre..han har liksom vuxit upp nu, och han är överallt! Jag kan liksom säga till Greger: "Jaadu, Greger. Ska vi ta och gå åt det här hållet idag?"
Han är alltid artig så han kan svara: " Javisst kära du!"
Men vad händer sen? jo, greger väljer istället att anfalla nån! men det är tur att izzie håller koll på honom och mosar honom med armbågar och skåpsluckor när han har varit olydig! kämpa på izzie! en vacker dag får vi nog bättre pli på honom...

RSS 2.0