Break

Innan vi hunnit landa här hemma ordentligt och komma in i våra gamla rutiner blev det bestämt att vi skulle åka till Tunsnäs i ett par dagar. Jag tog med mig Oliver och vi spenderade vår tid med att fiska, plocka svamp, basta, äta och dricka. Vi läste även lite skvaller, men hur engagerad gossen var kan jag inte riktigt svara på :P
Julia var med och var lite bitter över att jag bara råkade spendera all min tid med Oliver... men alltså. Sånt händer. Jag kan ignorera honom nästa gång :)

Annars händer det mycket! Imorgon ungefär 4 på morgonen åker mamma och pappa till Finland och lämnar mig och Oliver ensamma i huset. Det blir fest hos Mange på lördag vilket jag tror kommer bli awesome.

Öhm...

I fuck you because I don't mind you keeping me on pins and needles. If I could stick to you, and you stick me too.

To darkness

Så vi for iväg till Polen!
Jag är jättenöjd med resan, det var inte alls som jag väntat mig på något vis, utan allt var bara...annorlunda. På ett mycket bra sätt. Det fanns inte mycket shopping om man inte ville spendera sin tid inne på ett asstort shoppingcenter, så vi spenderade våra pengar på extremt jättebillig mat istället. Och kanske alkohol. Kanske alltså.
Jag drack öl. En hel del. Jag tycker inte ens om öl, men den här var blandad med äppeljuice och smakade precis som cider, förutom raparna som var lite sådär...öööl.....


Hähähä...jag är så stabil på att välja bilder. Vi var ju även i auschwitz och birkenau, vilket var hemskt.


I övrigt gick vi runt väldigt mycket i centrum, gamla stan, och kikade. Och åt.


Allt som allt kunde det nog inte ha varit bättre. Jag ville åka till Polen, vi åkte till Polen, Polen var fantastiskt.

I fuck you because this isn't over.

RSS 2.0