man kan inte ignorera två lysande e:n

uuuuuhhh!!! det är en gubbe på tv som ser väldigt...cp-ig ut. han kanske har någon störning....you never know!


helkroppstatuering, fick jag förklarat för mig. minns inte så noga...kanske inte så relevant. emd suger...totalt! jävla äckelpojkar som tror att alla tycker de är snygga...det värsta då är ju att befolkning verkar tycka det också! skulle tro att det bara är fjortisar som lyssnar på dem..jävla hjärndöda egotrippade snorungar!! HATA FÖR I HELVETE!! fan vad jag är SIV!!! jag ska klaga hela bloggen igenom...sluta läsa om du är intresserad av annat.

jag hatar....schlager. faan vad jag hatar det!! fuck off and die... jag tänker liksom automatiskt: perrelli och  carola... och sen tänker jag: FYFAN I HELVETE FÖR CAROLA!!!!  hon är så jävla dum i huvudet...
jaaa!!  om jag tänker vidare (vilket ofta händer) blir min nästa tanke: idol.
idol suger så hårt...vad går det egentligen ut på?? jag förstår mig bara inte på det...jag tittar inte på det! aldrig! kanske lite just nu...men det är inte mitt eget val...
johan palm. från början hatade jag honom så jävla mycket...men inte längre. jag kan bara inte det, han är så fånig och...jaa, mest fånig. jag brukar skratta åt honom och alla patetiska småtjejer (och pojkar) som vrålar....hehehhe...jag finner honom lustig! ....hehe, jag minns när jag var ung och pundad...jag lyssnade på darin! jag tittade inte på idol då heller, men sen en dag fick jag syn på honom och jag hade väl hört nån låt...hehe...jag blev kär. fyfan...men hur som helst så dreglade jag över honom hela tiden (nonstop) och hade postrar överallt...ovanför sängen...en gång pussade jag på en bild, aldrig mer! jag klarar inte av det bara...uuh!

men systers man tycker att kevin är den tjusigaste som någonsin gått i ett par skor. *ironi*

kevin...jag blir genast att tänka på en tjejs lillebror...han var störig. småsyskon..vad vet jag? jag har inga yngre syskon, kanske har du det? vad vet jag som sagt.

ooh! fan vad jag hatar hon den där, eeeh, hon som gjorde en cover på the arks låt...ööh...the worrying kind! så var det! jaja, poängen i det hela är då att hennes version (av den redan sugiga låten) är värdelös! jag uppskattar den inte alls...jag tycker att det är viktig information (som icke får ges till får)
imorgon ska jag till en second hand-butik...sen ska jag nog hem och binda en krans. jag undrar just... -.-  

tuttsnigel är ett ord jag ofta får höra. det finns nämligen en pojke som ofta är det, vilket min syster inte är sen med att påpeka. hehe...peka på. ooh! bara apor pekar! och apor gråter...

jag hatar när tv bara sänder repriser...som jag har sett! om och om igen visas dem! man blir ju bara så jäkla trött på det hela. men sen då, när tv slutat sända repriser, vad får vi se då? jo, skitprogram som: sjukhuset, färjan, oprah....jaa ni fattar. HATA!!! och på helgerna, vad sänds då?? jo, det ska jag tala om för er, då sänds det minsann MER REPRISER!! jag blir så jävla aggressiv...söndag kväll eller vardagskvällar, jaa då visas det filmer som corone vill se...hehe schizo!

uuuh! jag hatar när befolkning skriver fel! jag är jämnt paranoid och tror att jag skriver fel. jag börjar tröttna på det nu! jag tänker börja stava fel på allt! då får vi se vem som stör sig...

jag vill fortsätta klaga men det är nog inte särskilt intressant att läsa.  jag ska gå nu...jag vill inte veta vad du har för färg på din tandborste. 

Jag vet vad du vill....

Jag vet vad jag vill ha i julkapp! en sån där plärpgrej från ica maxi! en sån där man scannar med...hehe...jag skulle plärpa befolkning i ögonen med den..


om du vet vem jag är, så...jaja...jaja....hehe....


jag har en rädd katt under mig. tidigare var han inte så rädd, men han blev det. hehe...djävulsskap.


jag äter pepparkakor och dricker cider. hehe.....cider! ..sider, sid...ohno! sid!!!

call me squid.


austin jackson? yes, indeed. who the fuck are you? i can't remember...but that's okay, i'll regret it someday.
cider i ögat på pärtin. PÄRTIN!! ibland tror jag att jag saknar honom, men jag inser snabbt att fallet inte är så. fall- fail.

ja...utan tvivel. det var sara.  sa mannen i tv:n.

jag svamlar extra mycket idag. kan du se min poäng i det hela?

i fuck you because i don't know who i am.
i fuck you because we're married.
 
                                                             boyfriend.                   

Jag är stabil! vänta bara, jag lär mig...

Alltid lika artiga och trevliga pojkar på msn. uuuuh...jag ska fan...göra nåt! Jag är pank för övrigt...eller inte så mycket...men lite! fast jag vet inte... jag har köpt en tröja..eller 3. oooh! jag har skrattat idag! kan bero på att jag är jävligt övertrött och är hög på kaffe. Jag ska fan gå och lägga mig snart, jag kommer vakna död imorgon. Hehe...du är mycket fåfäng och oartig om du påpekar att det inte går...men jag kan! vänta bara!

Jag har inte hittat så mycket ny musik...men jag ska få en cd i julklapp! asta kask! dubbelcd, vettu. vill du inte slicka på stenen? inte alls..? nu tycker jag att du är lite väl känslig! jag tappade den inte så mycket...hehe...jag sa till min kusin att om hon vore en pojke skulle hon få sin snopp i ögat...vi skrattade åt det. Jag vet inte vad hon vet... men jag har en bild! vad påstår du att jag är? jag är bara lite efter...eller var det jag som var före? jag minns inte så noga...men jag har jagat kaniner! och en unge... Jag har även plärpat en unge i en kundvagn och lämnat johanna. ibland skrattar jag åt det...men inte så ofta.

Jag önskar dig all lycka och framgång här i livet, men du suger och jag vill inte ha något med dig att göra för du är bara så efter och elak som man kan bli. Var vänlig och avlägsna dig från min säng, jag såg dig. Jag önskar inget mer än att få steka en penna i en stekpanna. hehe (sten).

Äckelpojke!

Uuuh! jag är INTE en gullunge!! jävla äckelpojke, gå och dö!! och för övrigt är jag inte din. Jaha jag kom precis hem från Ullared...här var det livat! Jag fann många saker...mest äckliga toaletter. Hehhe....julia kräktes...för morfar var på toa innan henne!! kan någon vara så vänlig,..jag minns inte.

Jag är pålitlig och mycket flitig!

Jag minns när jag sa att jag hade en dröm. Jag minns även exakt, precis vad som hände i drömmen. Jag börjar tro att jag aldrig kommer att glömma den. Och Simon satt i mörkret och kikade på oss...(när vi hade sex). Jag shall dammsuga imorgon tror jag.

Om jag säger hiv, vad tänker du då?


Jag har precis fått förklarat för mig att om man kikar snett från vänster och kisar lite så kan man tro att ordet "gurka" egentligen är kåårv!
Dendu!

Jag minns den gamla goda tiden då man kunde lägga ut en bild och säga:  Var tacksam, du har fortfarande din heder i behåll!   men idag finns där ingen som faktiskt kan stava...alla skriver fel..hela tiden! >Jag shall tala om för dig att jag vet en pojke om heter nånting...för övrigt har han en hund. Ja, iaf, han ser ut som sten. Det var min poäng med det hela. Men jag vet inte vad han heter...och jag börjar tror att han inte alls har någon hund..vad vet jag? jag har bara sett honom en gång...men han har tjusigt hår! så ibland kallar jag honom för Pojken med det tjusiga håret...
Ingen vet vad jag menar.

Idag ringde en pojke till mig, han sökte visst efter mig. Då hade han tur, för jag svarade. Hur som haver, han var mycket bitter och fundersam. Men jag lyckades reda ut hans problem och han kunde lyckligt och rofyllt återgå till sin middag. Detta är 100% sant. Tro mig. Jag har fått en mycket vuxen man att gråta.

Kanske om några år..? eller inte.

Min flickvän målar sina naglar med Tippex. När hon sover brukar jag skriva felstavade ord på dem.

I fuck you because I like your body.

Jag har lärt mig något nytt idag! Om man dammsuger i mörker går det snabbare. Det blir liksom, hm, när det slutar låta skiter man i resten och drar. Tänd aldrig lampan, för i helvete!

Idag har jag skrivit musik...fiiiin musik. Men jag söker ny musik...nyyyyy musik. Jag tycker att befolkning kan ge mig ett tips!

Tidigare pickade en pojke mig i pannan med en penna. Jag har även varit på en toalett! Dendu!

För inte så länge sen fick jag förklarat för mig att jag har tre personligheter. Den ena heter Bertil, när jag är honom har jag en pojkvän, Oliver. Ibland skrattar jag åt det.
Om du vore min hund

När inte ens gem duger bör man inte dra förhastade slutsatser (jag vill fortfarande inte).

I fuck you because I can suck and smile.

Risgrynsgröt.
Jag var på Halloween-fest idag...jag har inte slickat på så mycket, bara en baguette. Det lustiga var ju att jag slickade på kanterna av den, och sen kom Oliver och ville ha, så Fridis choppade av den kanten jag hade slickat på och gav den till honom. Jag skrattade åt det.

Idag tyckte min gympalärare att jag skulle gå till Mellsta. Men vi delade inte riktigt åsikt. Så jag choppade mig på en bänk...sen satt jag där. För övrigt befann sig Fidis och Anna bredvid mig på bänken, så jag kände mig inte så ensam.

Jag dricker cola....ohno! jag måste få tag på befolkning! Emilge, var är du? Kanske ser jag dig imorgon...ohno! Spepe-pojken, varför svarar du inte på mitt mejl? jag blir ju ledsen...och Sara! Du vet att det är imorgon va?

Jag har hittat ny musik...så jag råder annan befolkning att lyssna på: Bloodline - Slayer.
Dendu!

UH! sa jag idag...och det var sant.

Jag önskar mig inte särskilt mycket. Kanske lite hårspännen...det är alltid trevligt! När jag vara barn fick jag lära mig:
Aldrig stavas aldrig med dubbel-l, och alltid stavas alltid med det!
Jag finner det rätt smart ibland...men jag minns att jag skrattade åt ungen som inte visste skillnaden! Jag tror inte att jag heller visste det på den tiden...när var det? kan ha varit igår...

Om jag inte visste bättre skulle jag kanske tro att du är lite efterbliven..är det sant? du vet, så där i smyg...

Imorgon shall jag vara klädd i bikini...om jag inte fegar ur...men det finns en chans att jag inte kan vara med! intressant! Jag vill inte vara med dig..din bittre jävel!

En gång såg jag dig naken...det var traumatiskt! Alla är schizo...jag blir rädd!

Om jag hade en korv, skulle jag slå in den och ge den till Emilge i julklapp! eller kanske till Anna...för omväxlings skull... är det särskriving? eller är det så? jag vet inte...jag tror inte att jag bryr mig heller! det här är ju stabilt som fan!

OHNO! kloner överallt...

Idag har jag grinat! Det är helt jävla otroligt, jag gör fan aldrig det!  Ojoj...

Om du såg en sten, skulle du sparka på den då? man sparkar på ungefär 56,2 000 stenar varje år! det är jävligt...knäppt! För övrigt vet jag inte om det är så många stenar..för hela det här blogginlägget är en lögn! jag shall ljuga hela tiden...

En gång såg jag en ytterst död och förkolnad get. [ho]
Jag minns att jag vet allt! ...om din getfarm.

Jag ska kanske vara med...men jag vill inte! men jag ska! ...kanske. Men räkna inte med mig! jag är bara en ostabil korv. Jag kanske hatar dig! ojoj nu blev det sanning här! jag är så jävla aggressiv, jag var normal! jag var ett normalt barn, men sen träffade jag dig och blev lite...glad. Om man säger så...

Oh look, you're like a VCR. Stick something in to know just who you are.

Jag minns det nog! Jag tror ibland att jag ska lista upp vad jag gillar, men jag inser oftast att listan skulle bli fullständigt onödig och konstigt lång...Jag skriver för att jag inte har något annat att göra. Det påminner mig om den gången min far sa konstiga saker i den mycket dåliga telefonen som aldrig fungerade. MVG.

Jag ogillar dig ibland...då kallar jag dig för mås (i smyg). Men jag börjar tro att du inte är så dum som du ser ut. Jag kan nog gilla dig innan den här dagen är över. Bläckfisk.

En gång såg jag en mycket död, och mycket hals-av-choppad bäver. Jag var bara 12. När jag tänker efter har typ allt hänt mig när jag var 12. Hur som helst gick jag på tipspromenad runt älven. Jag kikade ner i vattnet och såg en otroligt död bäver flyta omkring. Jag shall aldrig glömma det.

Som om jag vill ha en så töntig rubrik...

Heheheehe...

En dag talade jag om för mina vänner: Jag önskar mig sten!
Men det är sällan jag får svar på mitt svammel....

Om jag skulle ha en apa så kan ni räkna med att den skulle heta Roger! ...men bara om den har rabies. Jag känner att om en apa skulle ha rabies, så kan den inte heta något annat är Roger!

Ojoj...det här är inte alls stabilt! Och jag tänker inte tala om något! ohno...alla är paranoida nu! och jag måste laga mat snart :O

Jag minns när min far sa: Han ser ut som Jesus!
Det var i lördags...

RSS 2.0