Manligt svammel om pojkar.

Okej, nu ska jag berätta svammel!

Så här var det:
1. Borlänge marknad, jag hade min svarta kappa och korvkorv...jag såg en tjusig pojke i en kappa, vi kikade noga på varandra. Eller snarare, jag fegade och sneglade ibland och han stirrade på mig. Eller åtminstonde åt mitt håll  och det duger! 
2. Jag och Sara vandrade omkring på kupolen för ett par veckor sedan, och där såg vi en extremt tjusig pojke. Vi fann honom sexig...
3. Veckor senare gick vi på Seaside och upptäckte massor med nya sexiga pojkar, varav en är särskilt snygg. Kanske för snygg, därför döpte vi honom till "den ouppnåelige". Manligt och bra! Där hittade vi även en lämplig man åt Sara, nämligen "Scenpojken".
4. Sara hittar Den ouppnåeliges bdb och jag kikar på honom.
5. Peace and love! Jag hittade min pojke igen, och vi döper honom till min klon. Vi stalkade honom och jag tyckte att han var ytterst...tjusig. Och vem hittade vi mer? Jo, Scenpojken!
Vi vandrade runt länge och i många dagar innan jag såg en tjusig pojke med ett skärp med patroner på. Jag påpekade detta för Sara och vi tyckte att han var relativt sexig.
6. Jag kollade upp min klon i skolkatalogen och fann hans namn, och för skojs skull sökte jag på honom på bdb, och fann honom! Jag kikade lite på hans bilder och hittade en kommentar skriven av någon mycket intressant, nämligen Den ouppnåelige! WOW!
7. Jag bestämde mig för att kika på Den ouppnåeliges bdb igen och finner där en bild på en pojke bakifrån som hade ett skärp på sig med patroner på. Alltså, den sexige pojken från P&L var han.

Berörda korvar i en kaffekopp

Vad har hänt?

Lista:
- KAFFE!
- Avlagd cider
- Sprite
- Vatten från en brunn full med grodor

Lista2:
- konstig bland-cd skapad av min syster
- Eat me drink me
- spotify
- youtube!

Jag är berörd. Jag har lyssnat på ett tal som...är det smartaste jag någonsin hört. Underbart. Manson. Såklart.

RSS 2.0