Died, and so you died.

Efter att ha spenderat lovet med att vara full och bakfull har jag kommit tillbaka, goda vänner, för att tala om för er att det nog inte blir bättre än så här. Visst vi har ångest över skolan, men så länge vi är dumma tonåringar på gymnasiet är allt okej. Så nu kör vi, tycker jag! Nu jävlar kör vi och är unga och pundade tills vi kräks eller dör!!!

Ehm. Annars har jag tittat på en film om mördar-zombie-får. Jag är rädd för att den gett mig lite men. Men inte alltför mycket! Fridis och Goats höll stämningen uppe som goda kamrater!

Studentklänningen är fixad, så är även en bh till. Nu fattas det bara skor, kofta och trosor. Färgning av håret har även skett vilket Oliver trevligt nog lovade att kommentera. När han minns, vill säga. Vi får se när det händer.

Sånt här med jobb är kört.

Puss.

I fuck you because your lips are darts of pleasure.

Fingerless gloves

Karin säger: Mentalt kreativ!!
Räge säger: Soleksem....mitt liv </3
Enrique Iglesisas säger: Tonight I'm fucking you.
Räge säger: Ähmen alltså...soltempelorden liksom...
Goats säger: Jag luktar äckligt!!
Anna säger: Duvsex....

Kort och gott, har hört att det är fest på torsdag!

I fuck you because you smell like boiled goose.

Attention

Jag gillar inte press.

Så här var det, jag hade fullt upp non stop under min vackra helg. På fredagen spenderade jag dagen med syster min, men på kvällen hände det mest randome:a ever!
Jag cyklade hem till Karin (asså shiiit!!!) och typ...fixade vin, chips och pizza. Vi spatserade till vattentornet och kikade på allt coolt klotter och lyssnade på musik via Krins Ipod. Vi drack vin och åt chips och snackade ett bra tag...då.....en kvinna härjade ute på vägen och gormade om att hon behövde hjälp och att hon blödde! Hon rushade ut mitt framför bilar och vinglade och skrek, men ingen stannade. Så jag tittade på Krin och sade plågsamt och panikartat: vi måste göra något!
Vi spatserade ner samtidigt som vi gormade att hon skulle komma till vår sida av vägen. Hon hade kvistar och aids i huvve och blödde om händerna och tydligen ena benet. Hon hade ett skumt öga, och det visade sig att hon visst inte hade någon hornhinna där. Vilket inte var så najs. Sade hon.
Hur som haver! Vi spatserade bort till busshållsplatsen för att hjälpa henne hem till hennes syster, och vi fick höra på massor av nonsens! Exempelvis, vi borde sticka från Borlänge så fort som möjligt, för i Rättvik, DÄR HÄNDER DET GREJER! Shit alltså! Den bästa tiden i hennes liv osv.
Efter en hel del strul och skumma händelser fick vi hem henne, men jag måste säga att folket som öppnade dörren inte var så tacksamma :P Hon var nog inte vidare välkommen där...Men! Vilket insats! Höhö.

Jag och Krin åkte buss tillbaka till vattentornet och gick inte hem förrän det blev olidligt kallt. Väl hemma hade vi lite allsång och sysselsatte oss med chat roulette. Vi stötte på en trevlig och mycket söt ryss som Karin turligt nog fick fett med respons från! Jag gömde mig och drack vin i hörnet. Ryssen hade en ful vän med glasögon och flint som dök upp då och då och svamlade ryska. Ful som stryk.
Mycket bra, bra, bra tider!

Lördagen spenderades med thaimat till frukost, cykeltur till Evas stuga och sedan datanördande.
Söndag, marknad och laaaataaa mig.

Jå. Det har varit bra.

I fuck you because I am not a sandwich.

Muuuurdah

Efter att internationella relationer krossat varenda dröm och förhoppning jag någonsin haft om ett reko liv har jag och Anna insett vad som måste göras.
Först och främst ska vi bli alkisar och jag ska joina snubbarna på bänkarna på stan och sitta där och chilla. Sedan ska jag tigga pizza-pengar men som jag egentligen spenderar på knark.
Detta medan Anna köper en amerikanare som vi kör runt i sex kilometer i timmen på stationsgatan och super. När polisen kommer tänker vi anklaga dem för att vara AFA och skratta elakt. Men Anna slätar över det med en god historia, och sen helt plötsligt kommer vi ha en polisman i mitten som har disco med oss. Vi ska poppa Darin och köra nån snygg dans och styra med fötterna. För att inte glömma ska vi även skrika: I SEE YOU BABY! MM SHAKING THAT ASS!
Och alla kommer inse: Fan, måste shaka det för Darin!!

Darin inser vår kärlek, för han har minsann tittat på nyheterna. Han kommer genast farande till Borlänge och vi ba: Darin....skänk en slant till maaat (vodka)....
Darin: Åh shit! Ni ska aldrig mer få svälta, era magra stackare! Här har ni 1 miljon.
Och vi ba: Tönt! Så tar vi pengarna och köper Damon, djävulen och en vodkapool x2.
Darin goes crazy och saknar oss som fan...kan inte tänka på något annat.

Men vi kunde inte bry oss mindre. Har lixs hört att vi lever ett fett najs liv och fuck Darin då.

Tills att detta händer nöjer jag mig med att överdosera tranbärsjuice och kaffe.

I fuck you because you sound fat.


What's my name?

Jag ska tala om för er att jag gör vad som helst för att skjuta upp läxor. Till och med ladda upp bilder!!!!!!!!


Studenten osv gör mitt liv lättare att leva! <3<3<3<3

I fuck you because if it gets too hot I'm taking it off....

Art 2

Idag har jag kommit till insikt om en hel jävla massa saker!
1. När man börjar dagen med kaffe blir det ganska bra.
2. När man spelar The Last Stand i skolan blir livet genast mycket enklare.
3. När man har dåliga lärare blir livet mycket svårare igen.
4. När man övningskör till Idkerberget blir livet fantastiskt i 100 km/h.
5. När man väntar i 2 timmar på att få köra hem blir det lätt så att man funderar. Man kanske funderar på hur man tycker och känner. Man kanske spelar mobilspel samtidigt och plötsligt bara vet något. Bara vet. Hur det är att sakna.
6. När man kör hem igen skiter man fullkomligt i att den där SATANS JÄVLA APDÅLIGA OCH SJUSATANS FINSKA låten är på radion, för jag menar, livet i 100 km/h är fortfarande jävligt najs.
7. När man kommer hem och dricker kaffe igen och går ner och sätter sig framför datorn kan man, om man vill, lätta på sitt hjärta. Då kan man få goda råd, skita i dem och hitta på nya. Sådant är fint.
8. När man skjutit upp den där svenska-grejen som ska in imorgon får man lätt skäll av sin Måfre.
9. När man får skäll av sin Måfre anklagar man henne för den ena och den andra (och det tredje!) och stormar iväg och tänker: FUUUUUCK!!!! JAG HATAR MITT LIV!!! JAG SKA SKRIVA NÅNTING ARGT PÅ BLOGGEN! För det rör ju många.
10. När man har för plan att vara arg kan det fortfarande hända, mitt i all den där ilskan, att man ser lite fina saker i livet igen. Som att....jaa....eh.
Okej det var en lögn.

I fuck you because love is art.

And

Igår var det Smillas födelsedag.
Men det var även Olivers födelsedag vilket jag tycker är fint!

Jag har dagen-efter-firat med att ta en promenad till kyrkogården. Det är ganska fint att sitta där och filosofera. Jag tänkte att Manson skulle spatsera förbi och säga tja. Det hade varit fint. Jag hade tagit med honom hem och skolkat imorgon. Och möjligen dagen efter det också.

Det är mycket som är fint nu när jag tänker efter.
Och en del som är fult.
Min papperskorg till exempel är ruskigt ful.
Men det är något jag lärt mig att leva med!

Jag har fått ett totalt Manson-återfall! Ryssen spelade Kaboom Kaboom i Klas källare och efter det har det blivit....en hel del Manson! Det är bra. Han är bra.

I fuck you because you never call me.

Kaboom Kaboom

Så blev det som så att jag spontant for iväg till Klas källare tillsammans med Oliver.
Jag kan inte säga att jag ångrade mig precis!
Jag tänker inte sammanfatta allt som hände, för jag är orolig för att jag kommer skrämma mig själv med att för en gångs skull inte minnas allt! Men jag minns helt klart....alla personer som var där. Karin kom efter ett tag!!

Vi kör en sån där gammal goding och det kan hända att jag lägger till något....eeextra....nu får du eeextra....osv.

Finaste ögonblicket:
Jag frös i princip konstant hela kvällen, men jag fick en filt! Det var Oliver. Sen fick jag en till filt och det var Klas. Och sen helt plötsligt var det inte så fucking kallt längre.
Roligaste ögonblicket: Ja det var ju helt underbara tider när jag och R (vettefan...jag glömde just vad han heter...) letade efter den försvunna glassen som visade sig vara bakom frysen! Han med de långa armarna skulle fixa fram den, men han var för dålig...så det var då jag fick en snilleblixt! Jag tog hans cigarett och sprang iväg innan jag gav den till Klas. När jag kom tillbaka hade R plötsligt en ficklampa jag fick hålla. Jag visade ett ofantligt intelligent sätt att nå glassen med en sopborste och det var då.....det var då!!! Han sade: Alltså, Rebecca, fyfan vad intelligent! Du är fan assmart!! Alltså fan....
Sedan råkade jag slå honom vilket jag så vackert bad om ursäkt för. Jag fick svaret: Nä det är lugnt! Jag råkade ta på ditt bröst jag! Haha! Så det är lugnt...
Fulaste ögonblicket: Det var ruskigt fult där ett tag när jag kände....nä nu behövs det en paus! Så jag tog en vatten- och fantapaus och lekte nykter.
Skummaste ögonblicket: Det var lagom skumt när jag låg på toalettgolvet med uppknäppta byxor och tänkte: taaaak....ett taaak.....
Skönaste ögonblicket: Det var fett najs att sitta i mitten och känna att: jävlar, livet är inte så kallt. Titta en drink! Den kan vara min.
Jobbigaste ögonblicket: Det var inte mycket alls som var jobbigt! Jag trivdes med livet.
Roligaste ögonblicket 2: Det var extremt underhållande när Adam först och främst kräktes på mattan och nån kom instormandes till oss andra och sade: KLAS SÄGER ATT INGEN TRAMPAR PÅ DET VITA! OKEJ? INGEN TRAMPAR PÅ DET VITA!
Han hade nämligen elegant löst kräk-problemet med att gömma det under toapapper. Jag sade till Karin: Kan vi inte gå och titta på det?? Snälla!! Jag vill se!
Så vi spatserade dit och fann Adams fot. Det var också allt vi såg. Senare försvann han in på toan och låg i toastolen. Efter ett tag, då vi åt glass, var det nån givmild person som gav Adam en glass också. Det fula var att han bara satt lutad över toaletten med glassen i näven. Så vi andra satt i källaren och gapskrattade åt att glassen bara var där och smälte! Kanske skulle han till och med tappa den i toan! Helt otroligt roligt! Ja sedu..det där med glass.

I fuck you because vilken jävla hatt? Jag hittar ingen hatt.

Badminton

Så vad händer?
Jo, jag orkar inte mer.
Så jag skiter i det.

Annars har jag två strålande nyheter.
Jag har funnit en bild.
Och en text.

Jag lämnar er med dem.
Men oroa er inte så mycket, jag är väl tillbaka snäppet senare än ni tror.Och texten:  duuude wherse my car....?
(Till pojkens försvar är han liten! Bara 17 år....)

I fuck you because this is spartaaaa!

RSS 2.0