Du hast

Spontanitet!
Sara kom över med en liter vin och ett glatt humör, varav jag hade exakt samma sak fast ett äckligare vin. Vi slog oss ned i min soffa, radion på med Bandit Rock, skabbglas och viiiin, raring, viiin.
Vi var första klassens vinprovare, sade vi. Egentligen spottade vi ut vinet i smyg, vi blev bara fulla på ångorna vi utav misstag dragit in.
Aldrig att vi egentligen klunkat under satans fula grimaser.

Vi drack och drack och jag insåg att hallå, vi måste ju dricka majsvin också! Det blev vi inte fulla på. Vem som helst klarar att shotta 60% alkohol.

Vi sms:ade.
Vi ringde.
Vi skvallrade, vi smidde planer, vi svamlade, vi filmade, vi snackade seriöst och Sara hade hicka.

Det blir inte bättre. Jag lovar och jag svär, det blir inte bättre!
Kring 1 kikade Sara på klockan och frågade mig: Haru bråttom hem?
Jag: Näej, jag bor här. Jag kan vara här hela natten.
Sara: Vad bra!

Så vi bestämde att vi skulle festa tills festen var slut. Vilket blev halv 7 på morgonen. Jag följde Sara halvvägs och sedan småsprang jag hem i ett vackert rus av fylle-paranoia. Vem som nu skulle vara ute efter att våldta folk kvart i 7 på morgonen.
Stup i säng.

Vaknade 20 i 11 och tänkte att...jamen fan livet leker ju! Jag tar och går upp!
Hahaha! Jag var fortfarande full!! Jag ramlade uppför trappen, stormade in i vardagsrummet, flinade mot måfre och sade: Mamma! Allt känns jättebra, för jag är fortfarande full!!
Mamma: Ja det kan jag tro!

Sedan dess har jag städat, handlat, bakat, lagat mat och typ....ätit improviserad paj. Jag har hunnit panika över mina sms och jag har druckit så jävla mycket kaffe.
Och det blir inte bättre!

I fuck you because you're on the radio....

Bliss

Det händer så mycket spännande! Jag var helt stört jävla sjuk igår kväll och imorse, men nu är det bara näsan och halsen som fortfarande är sepe! Underbart!
Detta leder till trevligheter som drickandes inne på rummet med Sara. Halv 9 alltså.

Annars har jag skrivit 5 kapitel på boken om min far, ätit paj och druckit kaffe.
Och cola!
Sockerkick!
Jag är jätteglad!
Jag ska gifta mig med utropstecken när jag blir stor!
Spännande att se hur våra barn kommer se ut!
De kanske blir feta!
Fett!

Men hallå.

ANNARS HAR JAG HÖRT ATT JAG ÄLSKAR CAPS LOCK. EN GÅNG I TIDEN TRODDE JAG ATT JAG VAR ENSAM OM DET, ATT DET INTE FANNS EN ENDA LIKSASINNAD I HELA VÄRLDEN....ATT JAG VAR UTLÄMNAD SOM DEN MED KONSTIGA FETISCHEN.
MEN DET VISADE SIG SNABBT ATT FALLET ICKE VAR SÅDANT! DET FANNS EN SOM VAR LIKA STÖRD. VI BLEV BÄSTA VÄNNER, VI TRE. JAG, ANNA OCH CAPS LOCK.
VI HADE DOCK LITE PROBLEM NÄR ANNA OCH CAPS LOCK SÖP SIG FULLA TILLSAMMANS OCH HÅNGLADE. DET VAR INTE RIKTIGT OKEJ, VÅR VÄNSKAP BLEV SIG ALDRIG LIK. ALKOHOL KOM IN I BILDEN ALLDELES FÖR MYCKET OCH BARA FÖRSTÖRDE.
JAG OCH UTROPSTECKEN VILLE DÖPA VÅRA FETA BARN TILL CAPS LOCK MEN ALKOHOL KOM OCH SADE NEJNEJNEJ, VODKA SKA DET VARA.
DET GÖR FÖRRESTEN CAPS LOCK TILL SARA.

wolfskin?

Så vem dog och kom tillbaka?
Snackaru om mig eller?

Annars har jag hört att jag har spenderat mig dag med att snacka om pojkar som antingen ser ut som Frodo eller snubben från TV med ett bananfejs!
Och en som alla tycker är ful.
Alla utom jag, förstås. Jag ser hans...skönhet.

Jag var till frisören idag och färgade håret. Rött. Fast det var det redan. Bara en...mörkare nyans. Fylligare. Fylligt värre! ...eller nåt.
Hmm....will she trick or treat?

Jag fortsätter på min gamla taktik. Kaffe, kaffe och kaffe men inget vatten. Det och förkylningen gör att jag blir yr. Det är trivsamt.
För den delen.
Jag har köpt nya byxor. De är knallröda.

It's like ice but no pick

Jag drömmer så vackert.

Jaha, nu börjar det dra ihop sig! Jag far snart iväg till Kina, och det är ju...spännande! Jag har varit iväg och växlat pengar i dag, vilket gör det hela mer verkligt.
Annars har jag spenderat min tid med Julia lite varstans. Som i pulkabacken, framför datorn och på Kupolen...ja, fina tider helt enkelt!

Jag tänker på livet och sörjer, jag drömmer om natten. Mest bara samma sak. Mest bara hela tiden. Men det kanske är bra, vad vet jag? Det kanske är ett tecken?
Eller så är det nån dum jävel som retas.

Jag dricker kaffe. Och inget vatten. Jag sover så jävla mycket. Det här gör att jag är ständigt yr. Fast det är helt okej! Lite som att...vara full!
Ehm...alltså.

Men annars har jag hört att alla bara dör! :O Till och med jag!

I fuck you because I've been dreaming of screaming. Someone kick me out of my mind.

När jag såg tillbaka såg jag att jag tappat dig under en sten. Hur känns det? 3

Dagen började vackert. Jag hade rent hår.
Jag lade pussel och satt framför datorn.
Sedan var det helt plötsligt dags att göra sig i ordning. Till och med lite panikartat! Men okej, tänkte jag. Jag kan ju börja locka håret.
SOM HADE BLIVIT SKITIGT!!! och oformligt....så jag hatade livet och gormade lite. Men jag räddade det genom att sätta upp det och spreja jättemycket hårspray så det skitiga såg ut som spray......livet <3
När jag såg redigt stilig ut vandrade jag och pappa till Camilla & Fredrik. Längs vägen blev jag anfallen av en hund och svamlad med. Bra tider!

Hemma hos C & F åt vi och spelade 20krs-leken. Sedan fick jag skjuts hem för att hämta vin och Karin hem till Emilge. En mycket bra mening!
Hemma hos Emilge plåstrade jag om mina fötter och drack viiiin. Jag tävlade även med Karin! Fast inte en drickartävling...
Vi sms:ade Martiiina angående ifall det var fest nånstans. Det visade sig vara det, men vi fick höra att vi var tvungna att sköta oss i sådana fall. Jag såg på Karin och frågade: Vill vi sköta oss?
Näej.

Vårt enda alternativ var alltså Flamingo eller Skrubben. Det kändes ju fest...men vi bestämde oss ändå för att spatsera ner på stan. Ehm...vid det här laget var vi alla redan efterhalkade och skämtade om: Anna, kom ner! Du är alkoholpåverkad!
Fast det blev fel hela tiden.... Karin, kom ner! Du är Markkuholpåverkad!
Som blev till.. Karin, kom ner! Du är är Malkoholpåverkad!
Osvosv...tills det inte var det minsta sammanhängande.

Ner på stan, spatserandes förbi det nya stället som har öppnat, Klin. Där vi visste att det var 23 i åldersgräns. Spatserandes. DÅ!!!!
- Ey tjejer, sakta ner! Vart ska ni?
Dörrvakterna anföll...
- Ja vi ska väl..på fest!
- Det är här festen är ju! Ska ni inte in här?
- Släpper ni in oss alltså?
- Alltså, hur gamla är ni? Är ni nätt och jämt 18 eller?
Helt plötsligt blev jag pekad på! Så blev det sagt att jag fyllde år i tisdags och att det här var min första krog-upplevelse, och det vore ju bra mycket fest ifall vi kom in här...
Varpå Emilge började svamla om att jag ville dansa och att jag var så bra på att dansa.
Jag stod mest där flinandes.
Men det funkade!!!!
- Äh ta den här chansen och gå in här ni tjejer!
Sade dörrvakten med unibrow.

Mitt liv <3
In och beställa drink då! Jag ville ju självklart prova en Lennart, men bartendern sade att det fattades nåt aids...så jag och Karin tog något som skulle likna den i alla fall och Emilge köpte sig en cider. Sedan satt vi där och drack alldeles för fort. Sedan kom Karin på att vi skulle tävla! Så bartendern kom och mässade: SVEPSVEPSVEP!!
Så...vad gör man?
Underbart!

Sedan blev vi alla kissnödiga, men en fylleparanoia hade satt in och ingen vågade fråga var toaletten låg. Som tur var tog jag det som en man och fixade läget!
In på toa och smygdricka vår medhavda alkohol. Det vill säga, Emilge drack likör (om jag minns rätt alltså!), Karin drack sin fina blandning med hallonsoda och vodka och jag drack mitt vin och sprite, som mystiskt nog hade blivit gott!
Ut igen för en ny drink? Eller var det rökpaus? Rökpaus! Så jag var ju tvungen att följa mina vänner ut och hålla dem sällskap, för inte fan kunde jag sitta själv inne...som ett emo...dessutom klädd i svart :P
Nåväl! Nu var det i alla fall dags för en drink! En white russian och livet lekte så jävla mycket! :O:O
Klockan slog 12 och vi skålade för att sedan hitta min granne! Helt plötsligt befann vi oss i källaren som var helt vitmålad. Där var det dimma som fan och jag fick en cider för 4 kr. Vi satt och drack....satt och drack...DANSADE OCH DRACK!! och hittade Yollande! Som dansade med oss och drack...

Fler white russians och mer dans...vi dansade mest hela tiden! Haha! Och så var det en liten stackars turk som hela tiden ville dansa med oss, men han vågade inte, så han stod alltid en bit bort och dansade mest för sig själv. Till slut kom det en till turk och puttade fram den andra turken som såg extremt förlägen ut.
Emilge fick napp med en turk med mössa och vi alla blev bjudna på efterfest med min granne.

Klockan 2 stängde stället och vi fick gå upp till övervåningen och vidare ut i kylan i väntan på efterfest. Det såg ganska dött ut över lag men vi väntade troget och en del rökte. En turk kom och önskade oss ett gott nytt år. Sedan undrade han och om jag ville ha lite nyårs-hångel. Nej, svarade jag, det kan vara herpes! Då klappade han mig i ryggen och sade jaa....och vandrade iväg ledset.
Helt plötsligt dök upp det lite randoms som vi svamlade med....grannen min pratade i telefon mest hela tiden medan jag mest stod och skrattade hela tiden. kKrin (så jävla stiligt att det får vara så! :D) rökte mest hela tiden. Emilge gjorde mig mest paranoid hela tiden och fick skäll för det.
Till slut kände vi oss färdiga och tänkte vandra hem i natten. Men så blev det så jävla kallt! Så stört kallt! Så vi följde Emilge hem och ringde Fredrik som fick komma och hämta mig och Karin. Fredrik ställde snällt upp och fick lyssna på mitt fyllesvammel. Åh herregud...jag pratade om tänder i flaskor. Nåväl! Han kanske....glömde bort allt medan han sov! Eller så!

Jag ska för övrigt skaffa nåt sms-lås! Seriöst! Jag sms:ar när jag är full. Det är inte bra! Det går åt pengar! Utropstecken! Och sådär!

Okej, men kort och gott, det här var den bästa nyårsafton någonsin! Hör ni det?
Den bästa.

I fuck you because I'm so ultra-violent.

RSS 2.0