Dag 2

En ninjapsykologs iakttagelser
Av Dr Karatinen

Del 3.
En NinjaSamuraj och brunch
Efter att vi vilat ut oss rejält och slagit en kik på klockan för att förfäras bestämde vi oss för att helt enkelt avnjuta en brunch!
...efter ett besök hos farbror affär förstås!
NinjaSamurajen och jag begav oss mot Konsum där vi inhandlade allt som skulle kunna tänkas behövas och möjligen lite till.
Finns inte mycket att tillägga om det, NinjaSamurajen uppförde sig exemplariskt och som vanligt fick jag sköta snacket vid kassan.

Tillbaka in i lägenheten där vi fort som fan bytte om till myskläder igen! Brunchen var mycket lyckad och NinjaSamurajsar verkar vara mästerkockar! ...på att koka ägg i alla fall.


Del 4.
En NinjaSamuraj och apropå det där med diciplin...
Det blev bestämt att vi definitivt skulle hålla oss inne den här dagen. Snön yrde och vi ville inte duscha. Så därmed skulle vi skriva färdigt svenskan så att vi kunde ha fått den gjord. Just! Vi satt som mähän och stirrade på ingenting samtidigt som vi lyssnade på Muse. Det gick ju jättebra!
Helt plötsligt utan förvarning hade vår NinjaSamuraj transporterat oss fram till datorn eftersom vi bara var tvungna att klara av det där jävla spelet vi påbörjat dagen innan. Jag hade ingenting med det att göra. Absolut inte.

Efter några timmar av menlösa spel gav vi upp och tänkte äta avokado. Vi skuttade glatt in i köket och gjorde i ordning äckliga avokadosar och slog oss ned framför datorn för att kika på Vampire Diaries. Det vackra var det faktum att Kenneth's bredband inte är det bästa...så hackhack och paus med fula minspel. Men oj så spännande! Tyckte NinjaSamurajen. Is mug.

Klockan började närma sig 7 när vi beslöt oss för att laga mat. NinjaSamurajen fixade ungsgrejer och jag skulle steka kött. Tzatzikin gjorde vi tillsammans och det visade sig att vår vän är mycket samarbetsvillig när det kommer till kritan. Till historien hör att vi båda gick klädda i långkalsonger och sov-t-shirt och för den delen inte hade borstat tänderna. Men nu var det ju helt klart försent för att ta tag i sånt trams!
Vi åt en mysig middag med radion på med inställningen Lugna Favoriter.

Efter det spenderade vi lite tid åt läsning och jag tog en behövlig powernap! Kring nio började jag komma till vett och sans igen och ett ögonblick inträffade. Ett unisont tillfälle. Ett samspel mellan en NinjaSamuraj's och en ninjapsykolog's hjärnor.
Zombieskjutspel.

Del 5.
En NinjaSamuraj och våldsamma skjutspel
Här har vi högklassig terapi! Bättre teamwork får ni leta efter. Vi slaktade zombiesar, en efter en utan problem. Och vet ni vad? Vi varvade spelet. Klarade av alla nivåer och dödade ALLA zombiesar. Inte så illa, alltså.
När klockan passerat 1 och halv 2 var spelet som sagt slut och vi försökte komma på en ny sysselsättning. BILDDAGBOKEN OCH FULA MÄNNISKOR!!! <3<3<3<3
Vi besökte de så fagra pojkarna och flickorna som sökte uppmärksamhet och vi blev förälskade. Euroshopper1. Den vackraste pojken i historien. Han var så...gudomlig med sitt hårvax och blonderade hår. Med sina egobilder ur den vinkeln som gjorde honom mest glosögd. Han plirade på oss och sade: Euroshopper är mitt namn.

Detta var vad vi gjorde fram till kvart i 4. Då var det slut på det roliga och sessionen avslutades utan protester.

I fuck you because I'm in love with your name....Euroshopper.....Euroshopper.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0