jag ska kött din familj

Men det här är ju så jävla lugnt!
Ingen panik över huvudtaget!

Ni vet, jag är en paranoid människa. Jag är alltså jämt och ständigt paranoid.
P-A-R-A-N-O-I-D
Hela tiden.

Och nu åker jag till USA i två veckor.
Ingen panik.
Inte alls.

Caps lock.

I fuck you because there's not much left to love...


2011

Alltså fyfan vad ni har väntat! Jag slår vad om att ni alla varit paranoida över hur mycket jag minns....hehehe...

5 ÅR AV AIDS!
Vad hände?
Jominsann!
Jag och Sara förberedde festen...eller inte. Det blev ett litet missförstånd med vem som skulle hem till vem osv...så vi hann bara göra våffelsmet och tända ljus innan folket kom. Madde fick vara första alkoholfriadrinkblandaren (det ska sitta ihop så)! Och resten som var där fick sätta upp ballonger!

Mer folk kom och vi åt våfflor. Men det blev en liten missbedömning på hur myket våffelsmet vi skulle behöva...jag återkommer till det senare!

Vi förflyttade oss in i vardagsrummet och satt där en stund. Sara och Emilge blev borttappade och nån sade till mig att de var på toa. Det var inte sant.
Karin kom! Och åt våfflor....sedan satt hon med en stund till och var inte så glad. Hon gick hem.
Karin kom tillbaka och sprang in i en dörr så att hennes tröja gick sönder. Det visade sig att hon inte alls gått hem och att hon nu skulle vara med lite längre.
Någon (kan ha varit jag) frågade: Äre nån som är full?
Allt folk: Näääej!

Alla skulle prova mina korsetter också! Det minns jag....och jag, Sara, Emilge och Johannes ville röka vattenpipa.
Sedan började befolkning spela jättedålig musik så vi överröstade dem med dragspel...och rökte vattenpipa...

Karin gick hem på riktigt.

Jag viskade till Sara om att jag börjat bli lite full och hon skrattade lite elakt...sedan sade jag det till Anna också som blev överlycklig över att hon inte var ensam om det.
Massor med musik och vodka.

Sedan blir det lite lurigt.

Vi åt tårta där ett tag...och jag och Johanna krälade på golvet.
Men det var mest Johanna måste jag säga. Jag var inte riktigt där än!
Vafan hände sedan?
Massor med Screwdrivers! Massor! Och jag ramlade av en stol. Jag satt fint på den. Gjorde ingenting, bara satt där, då jag helt plötsligt låg på golvet med Johanna på mig och Oliver frågade ifall vi behövde hjälp.

Eeeeh.....

Där någon gång blev jag så jävla full. Så jävla full. Jag gjorde fylleuttalanden, blev tagen på, tog på folk och ramlade lite hela tiden.
Oooh! Jag hällde ut en drink! Så jag och Sara ropade på Oliver som kom med papper. Men sedan tog pappret slut, så vi fick ropa på honom igen efter mer papper! Han kom med en hel rulle och spatserade iväg igen. Det var då jag insåg att jag frös och ville ha en filt. Jaaa....vi ropade på Oliver igen.
Min (ytterst fulla) version av det som hände efter: Jag virade in mig i filten och vilade huvudet lite. Jag kände ett behov av en kudde och Sara gav mig en. Jag vilade en stund till innan jag spatserade iväg. Frid och fröjd.
Saras (ytterst nyktra) version av vad som hände efter: Jag bråkade med filten i en evighet och blev till slut nöjd. Sedan kom min hand otäckt farande och Sara skrek lite, innan jag drog åt mig en kudde från henne som jag lade huvudet mot 1 sekund ungefär. Sedan tog jag mig upp ur stolen, bråkade mer med filten och muttrade: jävla filtjävel!
Innan jag ramlade iväg till Johannes.

Men jag måste säga att min version är helt klart troligast!

Vad minns jag mer?
Haha! Vi skulle ringa till Tomzz! Det var jag som ringde...haha....jag vet inte vad jag har sagt. Jag minns aldrig mina telefonsamtal!

Finaste ögonblicket: När Oliver skulle hem och jag följde med ner. jag satte mig på golvet och skulle ta mig upp igen. Alltså jag undrar hur många gånger jag var tvungen att försöka innan jag lyckades! Jag ramlade gång på gång. Haha! och Oliver undrade (återigen) om jag behövde hjälp. Det var då jag tänkte att nu jävlar! Nu ska jag fan klara av det här! Så jag försökte igen. Och ramlade.
Roligaste ögonblicket: Det som var absolut roligast lämpar sig inte att skrivas här, men Sara du vet! Kanske du också Emilge...men det näst roligaste var väl kanske när jag och Johanna krälade!
Fulaste ögonblicket: När jag halkade lite på nånting och Goats matskål for iväg lite...Tomzz stod en stund och stirrade på mig.
Skummaste ögonblicket: När jag lugnt drack vidare på min screwdriver när diverse människor kräktes och jag kikade. Varför kikade jag??
Skönaste ögonblicket: När jag kom i säng! Jag var så jävla trött där på slutet...
Jobbigaste ögonblicket: Alltså jag vet inte! Jag tycker faktiskt inte att någonting var jobbigt! Jag fixade allt och var full som fan....det var faktiskt bara trevligt så som jag minns det.

Jaha så dagen efter då!
Jag vaknade innan Sara där kring 10 och kollade om Goats ville in. Vilket han ville, så vi gick och lade oss i soffan. Allt snurrade och jag kände mig fortfarande full. Goatsen lade sig på mig mage. Genast fick jag ont varav jag puttade på honom så att han lade sig högre upp istället.
Sara vaknade en halvtimme efter och kom och satte sig.
Jag: Godmorgon!
Sara: Godmorgon.
Och det var då! Det var då jag kände att nu kräks jag.
Jag: Jag kräääks!!
Varav jag sprang iväg och gjorde det. Mycket vacker morgon-konversation.

Nu kommer det spännande detaljer om mina kräkor!
Första vändan var okej. Jag kräktes typ några gånger och sedan var det bra. Det var liksom inte så otäckt som jag trodde att det skulle vara. Istället satt jag mest där och fascinerades av att det var alldeles orange. Jag undrade en stund innan jag insåg, screwdrivers!
Hehehhehe, tänkte jag och tvättade munnen och gick ut till Sara igen.

Vi gräddade våfflor på smeten som var över. Med andra ord gräddade vi ungefär 50 våfflor till. Vi åt en varsin och satt en stund. Jag spatserade ner och borstade tänderna för att få bort den äckliga smaken ur munnen.
Kom upp igen.
Kände att faaaan! In på toa igen och kräktes. Men den här gågen var det värre! Jag ska tala om för er! Jag hade ju som sagt ätit en våffla. Jaaaa.....eehee....den kräktes jag upp genom näsan. GENOM NÄSAN! Varav det fastnade en del där så att jag inte kunde andas, samtidigt som jag hade kväljningar och inte kunde andas genom munnen.
Ingen panik.

Nu är det slut på detaljer kring mina kräkor.

Sedan städade vi vidare och åt våfflor då och då. Vi gräddade i 2 timmar. Sedan ringde vi till Emilge som kom över på lunch och hjälpte oss att städa det sista.
Vidae hem till Sara för att lämna hennes grejer. Vidare till Johanna för att lämna hennes kvarglömda grejer. Vidare hem till mig för att dricka kaffe.
Vidare på släktfest med kräftor.
Tur bara att jag inte var bakfull som fan.
Tur det, va?
Tur som fan.

I fuck you because I have never been this drunk.


Move it

Okej, vem är pepp på fest?

Ikväll, 19:13, blir det fest hemma hos mig. Det är nämligen som så att jag och Sara firar vår fem-årsdag med 5 år av AIDS!
Det här blir den sista AIDS-kvällen i mitt liv, sen ska jag sluta säga AIDS.

Kvällens tema blir randigt, för det blir nog jävligt spejsat att vara full bland massor med ränder!
Vi serverar våfflor, tårta, Jell-O shots och möjligen en välkomstdrink!
Inne i festlokalen ska vi ha barntema med ballonger och serpentiner osv....vi kanske ritar lite fula teckningar också!


 Vid Halloween blir det en fest till, Harry Potter-fest!!! :D:D
Jag ska vara Snape...hehehe...

För övrigt har jag klippt mittbena! jag kanske redan har berättat det, vad vet jag, men mittbena är det! det är väldigt trivsamt. Väldigt skönt att bli av med håret från anisktet nu.
Het som fan, ni vet!

Befinner mig hos syster nu och skriver lösryckta saker.
uuuuuh!!! det finns en pojke som gör mig paranoid. Idag hejade han på mig. Det skrämmer mig.

I fuck you because this is the crazy frog!

Numb

Världens fulaste dag.
Världens finaste dag!

Fulaste:
- Huvudväääärk!!!
- Så in i helvetes trött!
- Uttvingad på promenix!

Finaste:
- Jag vaknade utvilad (nu gick ju det över, men ändå!)
- Inga läxor som krisar
- Fick veta att jag bara har en lektion imorgon, så slutar kring 9!
- Ingen abstinens efter kaffe
- Åkte till Pärlan
- Fick fika!
- Fraaasiga plättar till kvällsmat och kaffe!

OCH NU! Nu till det viktiga, vad jag fann på Pärlan:
- Korsett FÖR FUCKING 15 SPÄNN! Storlek 34 på H&M men är man slim i korsett så är man...
- SKOR! Underbara! Ni får kika på fredag...hehehhee....
- CD med System of a Down för 20 spänn!
- 2 fina krukor. Det var nästan det finaste...
- En randig klänning till fredag

Mitt liv <3

I fuck you because it's a long hard road out of Hell.

Lalalallala med TVÅ L!!! ehehe...

Ågejågej!
Så jag och Måfre hade ett av våra ytterst djupa snack. Det visade sig att hon inte tror på "förbud".
Alltså, hon känner att hon aldrig kan förbjuda mig! Det var tydligen därför hon lät mig dricka, för då kommer jag vara ärlig om det. Om hon däremot sade att jag inte fick dricka skulle jag ju fortfarande göra det, men ljuga om det.
Ärlighet varar längst!

Ännu fler goda nyheter!
Skolan har beslutat sig för att betala Kina-resan. Så vi sparar 8000! Hur fett är inte det? Men det här gäller bara för oss som valt kinesiska B och/eller tog emot en kines. Så, jag och Fridis till Kina for freeee!!!

Fler goda nyheter? Sade ni så?
Absolut!
Jag körde till musikskolan idag och spelade inför publik. Min far. Hur som haver! Jag och Sölve spelade ett mycket komplicerat Bach-stycke för att imponera på min fader. Påfres kommentar: Eh, det var fint. Men kan ni inte något man känner igen istället??

Offerstil.

Jag lyssnar på radion på Spotify. Den är fortfarande helt fuck off sepe! Ooooh! Du gillar Linkin Park och Nightwish! Vi vet nog! Ååh, haru valt heavy metal? Jamen då ger vi dig Nickleback!
Jävla sepe.

I fuck you in China.

Goats

Okej. Så vad hände?

Det som hände var att jag och Måfre åkte ut och handlade. När vi kom tillbaka var Goats brun och blöt. Haha! Sade vi och stoppade honom i badkaret.
Jag duschade honom och tvålade in honom med kattschampoo. Han hatade mig, men försökte inte anfalla. Det är bra.
Till slut var han ren och badkaret var brunt.
Jag släppte ut honom från badrummet och gjorde rent karet.

Spatserade ut i köket och såg Goats rusa iväg. Fint! tänkte jag, var sur då!
Skitkatt.

Måfre och Påfre gick ner. Måfre sade argt till Påfre:
- Uh! Det måste vara något fel på avloppet! Fyy vad det luktar!
Påfre: uuuh.....*meningslöst mummel*

De spatserade vidare in i deras sovrum för att bädda om.
DET VAR DÅÅÅ!!!
Det var då de såg något bruuunt på sängen.
BAJS!
Goatsen hade varit där...
Så ner kom jag och kikade i kattlådan, jooru! Vår katt hade minsann haft diarré och sedan trampat i det för att sedan springa omkring överallt i huset.
Fett nice!

Storstädning påbörjades.
Goatsen som inte ens hunnit torka sedan förra duschbesöket blev tvättad igen! Sedan blev han utslängd och fick inte komma in på hela dagen. Måfres logik: han kanske bajsar och trampar i det igen.

Det är synd om vår katt!
1. Lerig och blöt
2. Duschad
3. Får diarré
4. Trampar i sitt eget bajs
5. Blir duschad igen

Livet i en kattlåda.

I fuck you because we are so gone with the sin...

The

Är så jävla emo.
Livet suger.

Huvudvärk.

Men jag har fått ett mail. Från Wendy.
Jag har inte läst det än.
Det är nog fint.

Livet suger.

Jag kan inte lyssna på musik. Vad jag än försöker med så känns det felfelfel.
Felfelfel.

Så jävla synd om mig.

I fuck you because this is AIDS.

Lest we forget

Jaha fuck off.

Jag kan inte gå ut på krogen. Det stör mig inte. Det som stör mig är att jag och mina vänner bestämde att yes!! vi går och ser Inception! Fett braaa!!!

Jaha. Nu ska de ut på krogen istället. Utan att meddela mig om det.

Men jag kan sitta hemma själv istället.
Det går jävligt bra.

I fuck you because this dream is collapsing.

The Storm


För att jag vet att ni börjar tröttna...
Men mest för att jag ska se Inception igen imorgon...hehehehe....hehehhehe......

Fyfan vad het han är...

I fuck you because you're so ultra-violent.

Statics

Hallåhallåhallå.

Så idag har jag och Sara åkt till Falun för att kika på mina kläder. Det är nämligen som så att de har befunnit sig på en frisyr-mode-korv-korv.
Hehe.
Så...fett besviken. De använde mina kläder men förstod sig inte riktigt på dem...

Hur som haver så skriver jag egentligen en uppsats om Miljöpartiet just nu. Det suger. Deras hemsida är under remont, så det går inte att hitta information där. Det är ju kul.

Och så vidare.

Jag är så jävla trött. jag orkar inte mer. Såååå....

Kill your idols.

Jag är beroende, besatt osvosv....av den jätteheta pojken i Inception! Jag krääälar....
Han..baraa...jaaa!!! jag håller på och fjantar mig med olika lekar. Typ, om jag kikar i varenda fönster kommer han stå där.
Jättefånigt, jag skäms lite, men det var nödvändigt för att få veta det! Så att ni kan förstå....

I fuck you because we all know who you are.

Upp

HANS ZIMMER - DREAM IS COLLAPSING
Ni måste.
Bara måste.
Den är från Inception.

Jag ritade av (eheee) min ytterst manliga vän igår. Tyvärr drömde jag inte om honom, trots att jag gjorde mitt bästa för att få in tusentals bilder av honom i huvudet.
För övrigt blev det lyckat. Jag är nöjd.
Påfre trodde att det var Zlatan, men jag förlåter honom. Min far.

Jag har fått två nya mejlvänner! Wendy och sen en annan kines vid namn Lisa.
Och för övrigt ska jag bo hos Katy när jag åker till USA. Hon har redan en tysk boende hos sig, men jag drömde att det skulle gå bra. Nu drömde jag om krokodiler som i princip åt upp oss och om en kyrka vi stal silversmycken ifrån.
Mest positiva saker, med andra ord.

Vet ni vad jag just insåg?
Så fort jag ska resa utomlands drömmer jag att jag tar mig dit simmandes. Nu drömde jag ju om krokodiler. Vi simmade, jag och Katy. Men det kom en våg, fuill av krokodiler. De var ganska små och beigea...men fortfarande farliga! Det var hemskt...
Innan jag åkte till Egypten drömde jag att vi skulle simma dit. Vi simmade på som fan och jag frågade Måfre: Det finns väl inte hajar i vattnet?
Måfre: Näej.
Jessica: Jooo! Vet du inte det??
Sedan kom de....

Så ni vet.

I fuck you because shhhhlrrpp...

A new Life begins

Jag har gjort det igen. Jag har fucking sett Inception igen.
OCH JAG DÖÖÖR!!!
Han är så jävla het...Arthur. Jävligt manligt namn! Hur som haver...han slåss manligt som fan i luften och rör sig som en...men jag vet inte!

Hur som haver så känns livet så fint just nu.
Måfre sade att om jag rensar ut min garderob och typ...gör mig av med skräp så köper hon nya kläder till mig. Sagt och gjort!
Jag äger numera 2 nya klänningar, en långärmad vit tröja och 4 nya t-shirtar. Fett bra!!
Jaaa....

Men jag måste säga det igen! Jag har redan påpekat det några gånger, men här kommer det alltså: Hatebreed - Destroy Everything
Så jävla bra!
Så jävla bra....

Jag är social. Så ni vet.

I fuck you because I must destroy everything that tries to infect.

Destroy Everything

Som om jag inte visst det redan.

Hur som haver! Idag har jag minsann varit ute och kört som fan! Jag körde omkring lite varstans och Påfre hade ingen aning om var vi var någon stans....men det gick finfint ändå. Ni vet ju alla att jag är så otroligt bra på att hantera lite random situationer.
Sammanhängande som fan.

Som fan, för övrigt.

Men SYX! Zombies ate my neighbors...
Det är trivsamt.

Eeeh...jag tänker nog dissa Granny Goes Street. Jag är inte det minsta pepp.
Tänkte kika på Inception igen, fast med M/Påfre på fredag. Det är jag däremot pepp(e) på som faaan!
För övrigt, som fan.
Ja...på lördag...jaaa....jag vet inte. Titta på film? Läsa? Gråta?
Förmodligen läsa.
Så ni vet, lixxxxxssss....

Kineserna är ju ganska hemma nu, om man säger så. De åkte i måndags och har mailat mig och svamlat lite...fan vad jag saknar dem. Att säga hejdå i måndags var det svåraste jag någonsin gjort. Jag har gråtit värre, dock. Jag har gråtit så att jag dött en gång. Men jag har aldrig liksom...behövt säga hejdå så där. Att veta att personen man säger hejdå till kommer hem till något värre.

I want you more when you're afraid of me.
Fast vänd på det.
You want me more when I'm afraid of you.
Fast snarare.
I want you more when I'm afraid of you.

I will brake you inside out.
You are mine.

Jag tänker på pojken med backslick igen. Jag googlade bilder på honom en stund i förrgår...en liten stund bara....ytterst liten. Aldrig i livet att jag skulle försöka hjärntvätta mig själv med tusentals bilder på honom.
Jag drömde om honom.
Han är så jävla fucking het.
Som fan.

I fuck you because disease, disease is draining me.


RSS 2.0