Silky

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag måste kanske kräkas.
Ni vet när man lyssnar på en totalt fulländad låt? En sådan där man vill sjunga med till, känner att man faktiskt måste sjunga med till, men ändå gör man det inte för dels, man förstör låten och för att man kanske missar en del.
När man sitter där, lyssnar, och känner att HERREGUD JAG MÅSTE GÖRA NÅNTING! Den är så...fullkomligt, otroligt perfekt!
Då känner jag att jag måste kräkas.
Någonting bara väller inombords och måste ut i någon form.
Kreeeks.
Så känner jag just nu. Om Inception.

Jag såg den på bio. Jag kom ut därifrån, fnissandes, flinandes med löften om att fyfan vad jag ska se den igen.
Jag gick ut, satte mig i bilen, radion på hög volym och kände: jag äger. Jag äger alla. Jag är den bästa som finns. Jag är så jävla cool.
Sedan kände jag att, fan jag vill nog dra på mig mina monsterklackar och skinnrock och storma gatorna och gorma lite.
Efter den impulsen kände jag att jag måste få kräkas.
Kräkaskräkaskräkas.
Men jag lät bli och försökte förklara för Måfre. Men hon förstod inte, hon har aldrig velat kräkas av en låt (eller en film, för den delen) som är fulländad.

Det var då jag började känna mig ensam. Att jag skulle försöka hitta på något med mina kineser. Men mina flickor var trötta och hade inte riktigt förstått filmen.
Så vi spelade kort.

Det var då.
Det var då Fridis skickade mig ett sms. Om dreggel och om gud.
Och jag visste, jag mindes. FYFAN I HELVETE VAD BRA DEN ÄR!!!!!!

Jag vill inte vara här. Jag vill att filmen ska vara på riktigt och jag vill vara med. Jag vill ligga med pojken med backslick som kunde korva sig som...vågor.
Jag älskar honom.

I fuck you because this is the inception.
And because you're the boy with the backslick.
Backslick.

Full Spotify Experience

Och som ni har väntat!

Men ni får inget.
Inte så mycket i alla fall. Jag är extremt förkyld och död.

Wendy: Den utav mina kineser som förstår och pratar engelska. Fnittrar mycket och tackar för allt [sssäänk you!]. Är med andra ord den jag fått mest kontakt med, med tanke på att hon är den som svamlar.

Linda: Mycket söt och liten. Frågar efter Goats hela tiden! Det är också det enda hon säger...men är mycket glad i alla fall!

Eeeh..som ni ser är min hjärna mycket med. Det här är ett mycket typiskt Rebecca-inlägg. Håll med eller få stryk.
Jag har fått kramar idag. De behövdes.
Jag gick inte på gitarr-flärpet och kommer få de sämsta tiderna, de som ingen ville ha. Jag älskar livet.

I fuck yuo because this is snor.
snor.snor.snor.

*mysko läten*

Jag har fått besök!
Det var trevligt...

Tomzz somnade på min soffa och blev ritad på....varav han inte vaknade av det.  Det är en klen gosse, det där.
Men alkohol...

Jag har så stört ont i magen. Jag förstår inte vad det är, men ont som fan gör det....

Hmmm...imorgon flyttar kineserna hem till mig! Vi får väl se hur det går....tydligen är den yngsta 14 år. V har säkert jättemycket gemensamt, med tanke på åldersskillnaden på 4 år! Jävla sepe.
Jaja....faan...tänk om de suger på engelska? Tänk om de väntar sig att vi ska kunna kinsesiska! Vafan! Det jag minns är typ...ris och pekinganka. Yes!
Eller nåt...

Måfre åkte ut och hndlade idag och kom hem med ett storpack ris. Jag tror att hon tänker att de kanske inte äter något annat. Bra där. Vi äter aldrig ris i min familj. Jag har kokat ris 2 gånger och jag är nästan 18 år. Men det är stabilitet på hög nivå ska ni veta!

Punkbitch.

I fuck you because relax, it's over. You belong to me.Sorrow

Antonia hade alltså födelsedagsfirande igår, fredag, varav stackars lilla jag inte kunde motstå en fest.
Måfre donerade 4 burkar gin till mig och sade, det här blir du full på.
Aldrig i livet, tänkte jag. Men jag sade självklart inget. Jag kände nämligen att jag inte ville bli full, för en gångs skull, så att säga.

Min ytterst snälla moster skjutsade mig till Antonia vid halv 7 och jag fick en välkomstdrink. Tjoho! Sedan fick jag även whiskey...eeeh...just.
Så vi åt, jag, Antonia och Johanna och drack whiskey.
Sedan började folket komma och min whiskey tog slut, välkomsdrinken också, så jag öppnade en burk med gin. Jaa, så hade jag bara druckit kaffe under dagen, inget vatten. Jag var med andra ord törstig, så jag klunkade. Yes! Sedan började jag känna mig efter...men jag låtsades som ingenting, jag är en mycket talangfull skådespelerska.
Eller inte.
Men jag låtsades som sagt inte om det.

Sedan kom Izzie och skulle försöka stjäla min sprit! Lyckades gjorde hon också...sedan blev hon ännu fullare än vad jag var. Imponerande.
Justfan, där emellan tog mina burkar slut och jag skyndade mig att ta så mycket öl jag bara kom åt och dricka upp den. Hansen var på toa och jag och Izzie blev till tjuvar när vi fann hans cigarettpaket..fint.

När festen tunnades ur kände jag att, fan jag pallar inget mer. Jag måste hem och sova! Så jag ringde efter skjuts och talade om för Anna att jag skulle dra strax men att jag skulle vara tvungen att gå en bit. Tack och lov fann jag en fin vän där som lovade att följa mig. Hon drog med sig Johanna också, och ut i natten begav vi oss.
Helt plötsligt slog det mig att jag inte kunde gå rakt. Tydligen såg Anna också det, för hon började liksom hålla i mig. Så fort jag kände det insåg jag att, hehhehe....jag kan luta mig jättemycket mot henne och stirra på stjärnorna!
Till slut kom vi fram till platsen där Jonas skulle komma och hämta mig. Då insåg jag att var mycket trött. Jag satte mig på backen och Anna kom bort till mig och började kittla mig. Jäävligt smart! Jag kunde inte försvara mig, utan fann mig själv ligga där på backen och låta lite fult...
Men sen fan! Jag klämde på Annas lår och hon sprang skrikande bort från mig. Johanna kom och började trycka sig mot mina ben och gormade: ligg still! ligg still då!
Jag: det är inte jag! det är anna!!!
Anna: jaaaa!!
Johanna: ligg still bara...jag värmer mig.

Sedan såg vi billyktor! OHNO! Anna började panika: Upp med dig Rebecca! Upp!
Jag började sakta korva upp mig, men Anna kunde inte låta mig få göra det i min egen takt, utan tog tag i mina armar och försökte häva upp mig.
Eller hur.
Jag föll skrattandes bakåt igen.
Men jag hann komma på benen precis innan bilen kom upp för backen. Jag vinglade fram till den och vinkade farväl till mina vänner. Sedan var det förstås ett äventyr i sig att ta sig in i den...

Jonas satt där tyst. Jag svamlade på om Dalernes och rondeller och om att han inte fick skvallra. Fast mest satt jag där och tänkte: undrar hur jag luktar. Jag luktar nog otäckt. Fan jag luktar nog rök. Äckligt. Ska jag fråga? Ja, jag frågar hur jag luktar. NEJ! Inte fråga, var normal, du är inte full.

Jag ramlade hem och in till Goats. In i badrummet, borsta tänderna, tvätta bort sminket. Klädde av mig. Kände att fan vad varmt det är. Fan vad det snurrar. Det blir nog bättre om jag håller i Gösta. Jaa, det hjälper nog!

Eller inte. Men jag klarade mig!

Finaste ögonblicket: När jag började svamla med Izzie om att jag inte var det minsta full! Inte alls!
Roligaste ögonblicket: När jag insåg att jag hade hällt öl på Tomzz kavaj. Sedan talade jag om det för Iz och frågade henne om hon tyckte att jag borde berätta det för honom. Sedan gjorde jag det och bad så mycket om ursäkt. Just då korvade Iz upp sig så jag hällde ännu mer på honom och på mig. Jag tog en servett och torkade mycket vackert. Åh herregud...
Fulaste ögonblicket: När jag satt mellan Iz och Emil med en snubbe i mitt knä. Varav alla rökte och jag var bitter över att jag inte kunde göra det eftersom pojken satt i mitt knä.
Skummaste ögonblicket: När jag, för typ hundrade gången, önskade att jag vore en pojke.
Skönaste ögonblicket: När jag kom hem och fick lägga mig...
Jobbigaste ögonblicket: När allt snurrade! Det snurrade för övrigt hela tiden...

I fuck you because you are, you are, my dream.

Är du helt hundra på det?

Jag har spenderat dagen vid en sjö med m/påfre och Iz! Vi fiskade och var med i en fisketävling och tipspromenad. Iz vann ett metspö som hon hemskt gärna ville ha, och jag skyndade mig och tog en stekpanna. Vackra tider!

Just nu är jag hos syster som inte är hemma. Jag är kattvakt och ska sova här. De har lämnat mig alldeles ensam och utlämnad i deras mycket fina lägenhet, mysiga katter och ett kylskåp fullproppat med t.ex. vindruvor, cider, ost och kex. Pannkakor och kaffe.
Jag liiiider....jag står inte ut med att kunna göra vad som helst när som helst utan att någon säger "fyyy Rebecca, har du roligt istället för att städa???"

Jag har bäddat ner mig i soffan med datorn och typ...vindruvor. Livet äger!

I torsdags var jag och körde, sedan spenderade jag eftermiddagen på en hästrygg. Jag har inte träningsvärk.Nejnej.
Fredagen spenderades med Karin i Falun, och sedan hemma hos henne kikade på på film. From Paris with Love, och Fredagen den Trettonde. Fina tider.

Jag krälar på dig.
I fuck you because OH NO IT'S ROGER!!!!

Funeral of Hearts

Jag sitter här nu, med chips och kaffe och tänker. Jag tänker att fan vad mycket jag har gjort och måste göra! Nu fan ska jag göra en lista. Lista angående allt som hänt idag: 1. Städning av köket 2. Möte med Johanna på en fotbollsplan 3. Lunch med Karin 4. Fika hos födelsedagsbarnet Julia 5. Julia & Ludvig kom över och badade i poolen 6. Zombieskjutspel med Julia 7. Chips & Kaffe och en jääävligt het Ville Valo som bara bad om att få bli avmålad Jävlar va! Torsdag: - Körskola klockan 7 på morgonen. Wiho! - Kupolen med Julia - Lunch hemma antar jag - Rida med Julia Fredag: - Falun med Karin - Kattvakt Lördag: - Familjefiske - Kattvakt Söndag: - Kattvakt Fett fint! Jag har tyvärr ingen rolig historia att dela med er. Jag beklagar sorgen. I fuck you because THIS IS SPARTAAAA!!!

Dagen då jag kände att, vafan! Det här är kul ju!

Idag har det hänt mycket!
Jag var tvungen att gå upp i tid och göra mig i ordning för sushi på stan med Sara och Tomzz. Ja, så efter sushin, som föreställde både frukost & lunch, satte vi oss och drack kaffe på bibliotekets café, stabilt manliga som alltid!
Sara var tvungen att lämna oss för att åka till Gotland, och vi sörjde länge. Närmare bestämt i två timmar innan jag och Tomzz också skiljdes åt.

Jag spatserade hem till min morfar i regnet. Det var okej så.
Kom hem, gick upp till Eva som trevligt nog fyllde år!
I väntan på fler gäster löste vi korsord och sudoku och drack cider.

Folk kom och vi åt smörgåstårta och vanlig tårta. Jag fick ett skärp och två par handskar. Varför vet jag inte. Mest för att det kunde passa mig.
Hehe.
He-he.

Vidare upp till min syster för att hjälpa henne fylla i lite böcker om hennes söner. Vi kikade även på The Mighty Boosh. Med gästspelande.....THE HORRORS!
Det var fett underbart och jag är lite kär i den ena pojken. Hehe.

I fuck you because I can't even look at you.

Precis

Jag vaknade, städade med Iz, bloggade.
Städade.
Duschade, klädde på mig, löste korsord.
*Pling-plong*
Där stod minsann Johannes och Oliver som hade införskaffat Piggelin och ville fira bakisdagen! Vi åt Piggelin, Bilar-glassar och plingade på hos en Karin som inte var hemma. Vidare till en lekpark där vi lekte en stund.
Sedan skiljdes vi åt.
Jag skulle cykla hem, men jag ville inte. Så jag cyklade till djurkyrkogården. Och där satt jag. Och bara satt.
Vidare till den riktiga kyrkogården, minneslunden. Där insåg jag att jag såg ut som ett emo. Svartklädd och filosoferande på en kyrkogård. EMOEMOEMO!
Vidare till min mormors grav där jag satt en stund.
Cyklade hem, kände mig ensam.

Jag ska äta choklad till lunch. Så att ni vet.
Jag kommer må illa.
Men jag tror att det är värt det. Jag gillar Kent, förstår ni.

I fuck you because it is what I need. Nothing else. Just fuckfuckfuck.....

Fest mest utan kontroll

Så det blev fest hemma hos mig! Jag tycker att vi börjar med att förklara hur alla betedde sig, så att ni får lite överblick över vilka som var med osv...
Jag: Var nykter, blev full, shit jag är nykter! Haha full som fan! Näääej...måste låtsas vara nykter, men jag ramlar!
Typ. Det kom alltså i vågor...vackra små vågor....nej jag vet inte. Jag sprang väl mest runt och höll koll skulle jag tro. Rökte en del, söp en hel del, skrattade så jävla mycket. Var arg, det gick över. Var glad, glad, glad!
Izzie: Somnade INTE!!! :D :D Drack en stulen gran, enligt Fridis. Var barnvakt åt Oliver (den jäveln!), rökte något mystiskt som hon fått av en schweizisk surfare! Den gick laget runt sen.....Iz påstod sig se grönt efter.  
Sara: Var fullast! Dreglade grönt på mitt köksgolv, varav jag skrattade som jag aldrig gjort i hela mitt liv. Var en mycket stabil dansare och en cigg-tjuv! Stackars Tomzz...för jag är helt oskyldig! Korvade ihop sig med Iz och svamlade om rökning och surfare, heta surfare. Diverese påtagningar.
Oliver: Sade att han inte skulle bli full. ...just! Oliver blev minsann näst fullast och svamlade ut i natten. Barnvakten stod till tjänst. Hade blommor, rosetter och flätor i håret hela tiden! Tänkte somna under en jacka, men kände helt plötsligt för något helt annat betydligt obehagligare.
Johannes: Hade massor med rosetter i håret! Tack vare mig, förstås...han hade även mycket vodka, och var ytterst givmild. Utnämnde mig till bartender = lycka.
Rökte pipa ytterst manligt och luktade gott.
Tomzz: Ville lyssna på dålig musik och tjatade om krogen hela tiden. Visade sina krog-moves för oss! Manligt! Blev medbjuden på sushi på måndag, och hade jättemycket cigg! Min bästa vän....
Emilge: Blev full först. Fnissade därefter okontrollerat. Dansade och hämtade mycket vatten åt behövande. Fick en mycket svamlig föreläsning om The Doors genialitet av Iz. Ytterst övertygande.
Fridis: Smakade på diverse alkoholhaltiga drycker! :D Skrattade åt oss, men var trött efter en konsert. Kom med en gåva till mig! Choklaaaaaad....... Var våldtäktsman som vanligt. Blev pussad på av mig. Jag påpekade efteråt att jag inte var full. Inte alls.
Karin: Sov så fint med Goatsen i soffan. Slogs om Jell-O-shots med mig och Iz. Gömde sig i ett hörn med mig och jag skrek av paranoia när folk rushade förbi. Fick Jell-O-klegg på brallorna men tog det som en man och skrattade. Var lång och snäll och plockade undan mycket vänligt.


Finaste ögonblicket: När alla var samlade bara. Vi drack och skrattade och dansade.
Roligaste ögonblicket: När Sara dreglade grönt och knappt märkte det själv. Det var så roligt att vi låg på golvet, varav jag upprepade gånger dunkade huvudet i skåpsdörren.
Fulaste ögonblicket:
Kreeeeekss kanske.
Skummaste ögonblicket: När alla satt ute och jag insåg att man kunde ligga under trädet och kolla rakt upp på det och bli helt fucking spejsad! Med sådan stavning! Spejsad...
Skönaste ögonblicket: När Goats återvände hem efter 26 timmar.
Jobbigaste ögonblicket: När jag tröttnat på att känna mig ensam full och ansvarig.

Sara's gröna dreggel!

Hmm....där nån gång ville min son få rosetter i håret. Självfallet! Svarade jag.

 

Jag var stabil och gjorde Jell-O-shots!

Mycket vackert som sagt....

Men nu undrar ni säkert vad som hände, ni som var för fulla för att kunna minnas. Men jag vet inte heller.
Men jag vet då helt säkert att det här var Fest Mest Utan Kontroll.
Och jag älskade det.
Alla älskade det.
Alla älskade alla.
Minns ni det? Alla kärleksförklaringar.
Det behövs nog en till: Jag älskar er. Jag vill supa mig full med er, jag vill att ni ger mig fler mysko saker att röka, jag vill att ni skrattar åt mig när jag förlorar kontroll, jag vill hata er när jag är nykter och ni inte är det, jag vill dansa med er och slicka på er. För ni är det finaste jag vet.

 

I fuck you because lest we forget the best of....


Rehab never looked so good


För att jag vet att ni tycker att vi är manliga vid vattnet. Trots att jag lovade igår att ni inte skulle behöva titta på sepedjur ni redan sett....
HÄR KOMMER DE!!!


Gossen blev rädd i en karusell och jag och Fredrik var mycket stöttande! Jag beklagar suddigheten...


Fler bilder på gossen!
Mycket bra!

I fuck you because I'm being sneaky.....

Suffer

HAHAHHAHHAHAHAHHA!!!!
Jag vet att ni alla skiter fullständigt i att jag varit i Eskilstuna, fuck lägga ut bilder på sepedjur ni redan sett, så här kommer en fin historia istället!

Jo det var som så att Måfre, Påfre och jag åkte till Rättvik för att hälsa på morfar och Eva som campade där. Vi kom fram och jag började fiffla med kastspö. Fett bra.
Sedan blev det snack om att ta en drink och jag krävde en jag med! Men det tyckte inte Måfre, hon tyckte att jag borde nöja mig med bara en gin med grape, ni vet, en sån där blå burk.
Finfint, svarade jag och skyndade mig att ta två.

Sedan satt vi där. I godan ro och bara njöt. Och blev fulla. Mer folk kom och skrattade. Helt plötsligt såg de andra att vi hade fisk. De gormade lite och min far fick rusha ut till sjökanten. Jag blev genast orolig, jag menar, vi vet ju hur jag oroar mig för min Påfre och det här med sjöar och ofrivillig badning....
Så jag rushade efter honom med håven i högsta hugg. Just då drog fisken och det blev upp till mig att kasta ut linan osv....
Jag gjorde mig redo, vevade upp linan precis lagom, klämde fast linan mot spöet, släppte på spärren, petade bak spöet och gjorde mitt kast.
Då minsann!
Påfre: UUUUUH!!!! VÄÄÄNTAAA!!!
Jag vände mig om och slog en kik.
Jag hade prickat min fars tumme med kroken med en räka på.
FATTA! JAG PRICKADE MIN FARS TUMME! ...utan att se bakåt. Det är en bedrift. Jag kanske är bra på det här med att sikta trots allt.

I fuck you becuase it's retarded.

Lost

Imorgon far jag. Jag åker....biiil....till eskilstuna! Jävlar vad livat! Het som fan tänker jag vara. Metal, du vet.
Shorts, fulhetssandaler och linne. Vackert.
Vem då?
Ooooh...bara lilla jag.

Mm..jag minns det som att jag åter igen funnit ny musik! *slår en kik*
AAAAAH!!!!! UUUUUUHHH!!! Nån har varit här och lyssnat på punk! Vem, oooh, vem??
Dia Psalma och Strebers!
Vem??
*Rushar upp för trappan och gormar*
Okej. Ingen. Både mamma och pappa förnekar att de skulle ha sökt på banden. Inte ens lyssnat på Spotify. Påfre hade märkt att det var på i morse och stängde av det.
Jag har sovit hos min syster.
Okejokej. De har inte haft besök heller.

UUUUUUHHH!!! PANIIIIK!
.

jamen annars då?
Jag har spenderat igår och idag hos min syster. Lekt hela tiden med Ludvig, med undantag för ordspel på internet med syster. Livet <3

Jag ska titta på....tigrar. Och vargar.
Jag älskar vargar, visste ni det?
Det är något visst med dem.

I fuck you because I'm not mechanical.

RSS 2.0